Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Vi söker en auktoriserad redovisningskonsult

2017-10-31

Arbetsuppgifter
Hos oss jobbar du med varierande och egna uppdrag. Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag inom många olika branscher. Vi är specialister och rådgivare för våra kunder inom redovisning, skatt, ekonomi och revision. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Det finns möjlighet att jobba från båda våra kontor i Lidköping och Skövde.

Kvalifikationer
Vi söker en redovisningskonsult som gärna jobbat i branschen ett par år, men vi är även intresserade av dig som är nyutbildad. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet från arbete på revisions- eller redovisningsbyrå. Som person är du förtroendeingivande, positiv  och kommunicerar tydligt. Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann. Då arbete ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och bil.  

Ansök
Låter detta intressant? Vi samarbetar med Bemanningshuset & Rekryteringsspecialisten. För mer information kontakta rekryteringskonsult Käth Birgetz 0510-54 78 60. Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan snarast.