Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Varmt välkommen till Haga Ekonomi!

Den privatägda byrån i Lidköping med den breda kompetensen. Vi erbjuder dig i stort sett alla tjänster inom redovisning, revision och skatterådgivning. Bolaget startade 1990 och sysselsätter idag 14 personer.

Våra kunder representeras i de flesta branscher och vi arbetar med alla typer av företag och organisationer, med tyngdpunkt på lokal förankring.

Vårt löfte till dig som kund hos oss på Haga Ekonomi är att mötas av engagerad personal, alltid med rätt kompetens för uppdraget. Tjänsterna utförs omsorgsfullt och effektivt, du kan också lita på att de är kvalitetssäkrade genom de externa kontrollorganen SRF och FAR.

Eftersom våra kunder är betydelsefulla, ska vårt samarbete ge dig ett extra värde. Det ska vara utvecklande att vara kund hos oss och du kan förvänta dig personliga möten och givande kundträffar.

När det gäller lagar och regler kan du tryggt lita på att vi är uppdaterade. Utveckling och digitalisering är en ständigt pågående process för att vi ska ligga i framkant.

Nyheter
Right

Omställningsstöd

Regeringen har skickat ett förslag till omställningsstöd. Stödet ska kunna ges till företag vars sammanlagda nettoomsättning för mars och april 2020 understeg 70 procent av den sammanlagda nettoomsättningen för mars och april 2019, om minskningen är
2020-05-28 | Läs mer...

Aktivera ditt konto på HagaOnline

Följ instruktionerna i den länkade filmen för att aktivera ditt konto på HagaOnline när du fått en inbjudan.
2020-05-14 | Läs mer...

Aktivera inloggning med Mobilt BankID på HagaOnline

Följ instruktionerna i den länkade videon för att aktivera inloggning med Mobilt BankID på HagaOnline.
2020-05-14 | Läs mer...

Nyhetsarkivet

Nytt från SRF
Right