Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Medlemmar i nätverk med LR Revision & Redovisning

2019-02-25

Vi är stolta och glada att ha dig som kund. Vi är också stolta och glada över att numera ingå i ett nätverk med LR Revision & Redovisning. Annars är allt precis som vanligt – vårt lokala engagemang och det personliga bemötandet. Vi är fortfarande samma privatägda byrå men har genom samarbetet fått tillgång till mer information och expertkompetens.
 

En ny medlem i en rikstäckande familj
Haga Ekonomi AB är en ny del av LR Revision – ett nätverk av lokalt ägda revisions- och redovisningsbyråer med fler än 50 kontor i Sverige. Det innebär att vi har ett tryggt nätverk med kompetens och stöd som gör att vi alltid kan hålla högsta kvalitet i alla tjänster vi levererar till dig. Samtidigt har vi en lång erfarenhet av branschen och framförallt av företag i vår kommun Lidköping.

Vi bryr oss om helheten
Vi jobbar med kvalificerad revision, redovisning, skatter och rådgivning. Beroende på dina behov sätter vi ihop en arbetsgrupp med just den kompetens du behöver. Vi vet att företagets och företagarens ekonomi ofta är sammanlänkade. Att äga och leda ett mindre företag innebär att det finnas en rad lagar, regler och faktorer som styr utrymmet för löner, storleken på skattebetalningar etc. Samtidigt finns det mycket att vinna på att arbeta långsiktigt med analyser, uppföljning och planering. Vi ser till helheten och är ditt bollplank i alla ekonomiska frågor.
 

Varmt välkommen till oss
Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar som rör kvalificerad revision, redovisning, skatter, bolagsfrågor m.m. Vi finns på plats för att hjälpa dig!
 

Vänliga hälsningar
Haga Ekonomi AB