Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Vi söker nyfikna redovisningsmedarbetare till både Lidköping och Skövde !

2022-04-01

Haga Ekonomi är en väletablerad redovisnings- och revisionsbyrå med verksamhet både i Lidköping och Skövde. Vi tillhandahåller kvalificerade tjänster inom redovisning, revision och rådgivning till främst små och medelstora ägarledda företag. Vi är 17 anställda.

 

Din bakgrund

Vi söker en redovisningskonsult eller en auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå. Som person är du nyfiken, förtroendeingivande, positiv och kommunicerar tydligt. Arbetet kräver att du är analytisk, noggrann och kan arbeta självständigt. Då arbetet ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

 

Arbetsuppgifter

Hos oss på Haga jobbar du med varierande och egna uppdrag. Tjänsten omfattar löpande redovisning, upprättande av bokslut, deklarationer och konsultationer. Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag inom många olika branscher. Vi är specialister och rådgivare för våra kunder inom redovisning, revision, ekonomi och skatt. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är glad och utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. 

 

I en föränderlig värld står kompetensutveckling i centrum, vilket kräver en vilja och hunger efter att ständigt utvecklas. Möjligheterna är obegränsade för drivna och engagerade medarbetare som dessutom, som vi andra på Haga, är måna om att det ska vara roligt på jobbet. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att ett stimulerande och ibland krävande arbete, kombinerat med en innehållsrik fritid ger oss bättre medarbetare som skapar ett mervärde både för oss och för våra kunder.

 

Placeringsort

Vi söker redovisningskonsulter till våra kontor i både Lidköping och Skövde.


 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta vår redovisningschef Karin Ohlsson, 0510-865 39 eller vår personalchef Lena Hörnell, 0510-865 33.

 

Ansök

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till info@haga-ekonomi.se

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april 2022.

 

Tillträde enligt överenskommelse.