Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

 

Om oss

Med glädje presenterar vi Haga Ekonomi. Den lilla privatägda byrån i Lidköping med den breda kompetensen. Haga Revision, som bolaget tidigare hette, startades 1990 och sysselsätter idag drygt 10 personer. Syftet med namnbytet är att du ska se oss som din självklara partner när det gäller ekonomiska frågor. Vi erbjuder dig i stort sett alla tjänster inom redovisning, revision och skatterådgivning.

Våra kunder, som till största delen finns i Skaraborg, representeras i de flesta branscher och vi arbetar med alla typer av företag och organisationer.

Vårt löfte till dig som kund hos oss på Haga Ekonomi är att mötas av engagerad personal, alltid med rätt kompetens för uppdraget. Tjänsterna utförs omsorgsfullt och effektivt, du kan också lita på att de är kvalitetssäkrade genom de externa kontrollorganen REKO och Kvalitetskontrollen.

 

 

Eftersom våra kunder är betydelsefulla, ska vårt samarbete ge dig ett extra värde. Det ska vara utvecklande att vara kund hos oss och du kan förvänta dig personliga möten och givande kundträffar.

När det gäller regler och lagar kan du tryggt lita på att vi är uppdaterade och vad beträffar utbildning av vår personal och uppdatering av programvaror är det en ständigt pågående process för att vi ska ligga i framkant.

Varmt välkommen till Haga Ekonomi!